NAŠI OBITELJSKI APARTMANI – APARTMANI TOMIĆ

Opatijska rivijera puna je raznolikosti, od planina i divljih životinja do plaža i wellness ponuda.

Ova jedinstvena regija nudi priliku za otkrivanje određenih detalja koji čine savršenu cjelinu – za sva osjetila.

Naša se obitelj bavi turizmom od 2000. godine te ima puno iskustva u pružanju kvalitetnog smještaja i savjeta za savršen boravak, baš po tvojim željama. Posvećeni smo pružanju jedinstvenih iskustava i uvijek smo spremni predložiti nove avanture, ovisno o preferencijama gosta. Naše vrijednosti usredotočene su na: komfor, najbolju cijenu za kvalitetu i individualni pristup svakom posjetitelju.

Ova hedonistička oaza za putnike ponudit će sve što ti je potrebno na jednom mjestu, omogućujući slobodno otkrivanje svih ljepota koje ovaj kraj može ponuditi.

Svi apartmani imaju spektakularan pogled na kvarnerske otoke te se nalaze u blizini svih sadržaja što predstavlja odličnu lokaciju za odabir sljedećeg odmora.

Priušti si savršen bijeg za stvaranje bezvremenskih uspomena.

NAŠE USLUGE

Što vam još nudimo?

Prijevoz

Ako je potrebno uz pristojnu kompenzaciju, osigurat ćemo transfer od zračne luke, busne ili željezničke stanice do našeg apartmana, kao i obratno.

Osobna usluga

“Treat your family like guests and your guests like family” – Judy Baer. Želimo da se naši gosti osjećaju kao kod kuće, te se osobno brinemo da osiguramo sve sto bi moglo zatrebati. Jednostavno uživajte u boravku!

Izvrsna lokacija

U ponudi imamo velik broj apartmana sa spektakularnim pogledom na more koji se nalaze u centrima predivnih tradicionalnih naselja. Odličan smještaj za istraživanje okolnih znamenitosti, plaža te kulture.